Λύσεις για το σπίτι

Το τεχνικό γραφείο techn-oiko δημιουργήθηκε με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών σε τεχνικά θέματα σε οικιακούς, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς τομείς. Μελετάμε σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε. Στόχος μας ο καταναλωτής σε ένα γραφείο να βρει τους κατάλληλους τεχνικούς και να απαλλάσσεστε από τη σπατάλη χρόνου και τον κόπο για την εύρεση τεχνικού.

Η ομάδα

Η ομάδα μας αποτελείται από τεχνικούς εγκαταστάσεων με μεγάλη εμπειρία σε μικρά και μεγάλα έργα τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Όλες οι εργασίες μας τηρούν τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας και αξιοπιστίας. Στόχος μας, η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες μας από την ανάληψη ενός έργου μέχρι και την τεχνική υποστήριξη και συντήρηση του, που θα διασφαλίσει την ασφάλεια του χρήστη και την μακροχρόνια καλή λειτουργία του. Η techn-oiko δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς:

  • Κλιματισμός
  • Ψύξη
  • Αντλίες θερμότητας
  • Ηλεκτρολογικούς
  • Μηχανολογικούς
  • Υδραυλικών εγκαταστάσεων

Σε αριθμούς…

0 Εγκαταστάσεις Κλιματιστικών
0 Επαγγελματίες
0 Επαγγελματικοί χώροι
0 Χρόνια εμπειρίας

Λόγοι για να μας επιλέξετε

Αξιοπιστία

Η εμπειρία της ομάδας μας στη διαχείριση των κατασκευών και οι γνώσεις της σε όλο τον κύκλο ζωής ενός έργου εξασφαλίζουν την αξιοπιστία της εταιρείας μας.

Τεχνογνωσία

Η ομάδα μας χαρακτηρίζεται από επαγγελματική υπευθυνότητα και άρτια γνώση σύγχρονων μεθόδων και υλικών κατασκευής.

Καινοτομία

Στην techn-oiko αγαπάμε αυτό που κάνουμε και αυτό φαίνεται στο πάθος μας για μοναδικές κατασκευές  εναρμονισμένες με το όραμα και τις προσωπικές επιθυμίες του πελάτη.

Υποστήριξη

Η εταιρεία μας διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην υλοποίηση οποιουδήποτε κατασκευαστικού έργου.

Εμπειρία

Έχοντας ως στόχο και θεμελιώδη αρχή το συμφέρον των πελατών η techn-oiko έχει χτίσει μακρο­χρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες της.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ